Inserta Empleo

Inserta Empleo és la Consultora de Recursos Humans de Fundació ONCE, especialitzada en ocupació i formació de persones amb discapacitat. La nostra missió és afavorir la inclusió soci-laboral d'aquest col·lectiu a través de la formació, l'ocupació de qualitat amb expectatives a llarg termini i el suport a l'autonomia personal. Tots els nostres serveis són totalment gratuïts, tant per a les persones amb discapacitat com per a les empreses, gràcies al cofinançament de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu. 

Inserta Empleo com a consultora de Recursos Humans de Fundació ONCE, volem acostar els nostres serveis d'intermediació laboral a futurs professionals amb discapacitat que, com tu, estan buscant una oportunitat en el mercat laboral. En el nostre portal d'ocupació, www.portalento.es, portal líder en intermediació laboral de persones amb discapacitat, t'oferim l'oportunitat de participar en aquells processos de selecció que s'ajusten millor al teu perfil. T'esperem!

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Inserta Empleo i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV