Agent venedor/a cupó d'ONCE

Inserta Empleo Valencia

Inscripcions tancades

Vols formar part del quart major ocupador d'Espanya a nivell general i del primer mundial de persones amb discapacitat? El Grup Social ONCE aposta pel talent, per les persones i per oferir-los oportunitats de vida. Els nostres venedors/es són el motor, els protagonistes essencials i els millors ambaixadors de l'ONCE davant la societat. És la teva oportunitat de formar part d'un projecte estable i solidari, i de pertànyer a una família diversa i inclusiva. Quan estiguis no te'n voldràs anar.

INSERTA Ocupació selecciona venedors/es amb acreditació de discapacitat, per a vendre productes de loteria responsable de l'ONCE a la província de Castelló.

S'ofereix

Contracte temporal de foment de treball per persones amb discapacitat.

Jornada laboral de 31-40 hores.

Estabilitat laboral, desenvolupament professional, beneficis socials i nombroses mesures que formen part del Conveni Col·lectiu i del Pla d'Igualtat de l'ONCE.

La retribució mitjana mensual inclosa la comissió variable per venda, supera els 1870€, amb una retribució de mitjana anual en l' actualitat de 26.000 €. Aquesta retribució mensual es percep en 12 pagues més dues extraordinàries.

Formació continua que potencia les qualitats comercials. Dotació d' eines i equipament per a la venda. Beneficis socials: vacances (24 dies laborals) i assumptes particulars (6 dies laborables), entre d'altres.

Requisits

Compromís, orientació a objectius i orientació al client. Es valorarà positivament l' experiència bàsica en tasques relacionades amb l' atenció al públic i la disponibilitat per cobrir diferents franges horàries. Horari segons necessitats comercials del punt de venda. No es precisen estudis mínims, però seran valorats.