Proyme

Des del naixement de Proyme hem desenvolupat la nostra activitat en el sector de la construcció, complint al llarg dels nostres més de 35 anys de trajectòria amb els màxims estàndards de qualitat, la qual cosa aporta als nostres clients seguretat i fiabilitat.

Dirigits avui dia per un equip jove i dinàmic, treballem amb la dedicació, l'experiència i l'estructura empresarial necessària per desenvolupar un renovat projecte empresarial capaç de fer front a tot tipus de projectes, ja siguin d'obra civil, obra residencial, manteniment d'infraestructures o projectes de promocions pròpies.

Disposem de mitjans propis per a la realització de cada nou projecte, conscients que l'èxit en aquest mercat s'assoleix mitjançant un producte de qualitat acompanyat per un servei global.

Ofertes de treball relacionades

Proyme
Alginet
Administratiu/va d'obra

Administratiu/va d'obra amb disponibilitat per a desplaçaments habituals a obres a Valè...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Proyme i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV