Domus Hoteles

És una jove i dinàmica cadena en ple procés d'expansió. Hem apostat per hotels còmodes on qualitat de servei i atenció personalitzada constitueixen els pilars bàsics de la nostra feina.

Els nostres establiments es defineixen per un equipament funcional amb últimes tecnologies, pensat tant per al client vacacional com el client de negocis. Som conscients de les necessitats emergents del mercat així com la segmentació del mateix, en resposta a aquests canvis tractem d'implementar i millorar els nostres serveis.

Però sense cap dubte és el valor humà de tot l'equip de treball, el nostre valor afegit més substancial. Element que fa possible portar a la realitat el nostre slogan: -Aquesta és la seva Casa-.

Ofertes de treball relacionades

Domus Hoteles
Carcaixent
Personal de manteniment

Un hotel, com tota empresa, necessita posicionar-se en un entorn cada vegada més compet...

Domus Hoteles
Carcaixent
Recepcionista d´hotel

DOMUS HOTELES és una cadena hotelera, d'origen asturià, els primers passos de la qual d...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Domus Hoteles i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV