Comismar - Serveis futurs

El GRUP COMISMAR és un grup d'empreses que presta un servei integral i independent com Comissaris i Liquidadors d'Avaries, Pèrits d'Assegurances, Taxadors, Inspectors, Verificadors i Consultors tant en les àrees de Marine com en les de Non Marine.

Durant més de 75 anys de servei ininterromput, el GRUP COMISMAR actua en el mercat com una organització íntegra, de confiança i independent, que dóna fe de fets, acredita les seves circumstàncies, valida les seves conseqüències, verifica les seves condicions i coopera amb els interessos implicats en la més justa resolució dels assumptes. Aquests valors fan avui de COMISMAR una empresa líder a Espanya i reconeguda a nivell internacional.


Ofertes de treball relacionades

Netejador/a

Netejador/a per la zona d'Oliva, Gandia, Daimuz, Miramar, Piles...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Comismar - Serveis futurs i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV