Martinca

Martinca, empresa amb dues generacions d'experiència en el sector del metall i amb una metodologia que ens porta a la creació d'una nova forma d'afrontar els treballs en el qual utilitzem l'experiència acumulada en benefici de l'optimització de costos sense baixar la qualitat.

Els nostres valors són la innovació, el compromís i l'excel·lència. Arribar a ser un referent en el nostre sector és només el principi. Per aconseguir mantenir-nos en als primers llocs ens hem d'esforçar no només a rebre la millor formació i estar contínuament informats dels avenços, sinó buscar, dia a dia, com aconseguir anticipar-nos a les necessitats dels nostres clients.

Des de 1954 estem al servei dels nostres clients, des de la creació d'una simple barana, la creació de tancaments metàl·lics o el disseny i realització d'estructures metàl·liques... Donem solucions a les més avantguardistes propostes d'interiorisme, sempre funcionals però aportant disseny i originalitat.

Fer-ho bé no és suficient. Busquem realitzar treballs que ens permetin materialitzar amb orgull el nostre ofici. Afegim el nostre coneixement a les necessitats d'arquitectes, dissenyadors, interioristes... sempre des del respecte a les idees originals però aportant la nostra visió tant tècnica com estètica.

Ofertes de treball relacionades

Martinca
Algemesí
Operari/a d'alumini i muntatge en obra

Oficial de 1a en muntatge d' alumini.

Martinca
Algemesí
Operari/a de mecanització i muntatge en obra

Oficial de 1a en mecanització, ferro, acer inoxidable, llautó, soldadura i muntatge en ...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Martinca i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV