Matorfe

Matorfe S.L.U és una empresa dedicada en la mecanització de precisió en el ram metal-mecànic. Iniciant la seva activitat professional l' any 2000.

Hem arribat a passar de ser proveïdors a ser col·laboradors directes de les empreses que ens han confiat les seves necessitats de producció.

Les nostres instal·lacions compten amb màquines i personal qualificat, per poder oferir un servei ràpid, fiable i amb la millor qualitat als nostres clients.

Utilitzem últimes tecnologies en sistema CAD-CAM. L'estreta col·laboració amb els nostres clients comença en oferir-los un servei d'assessorament idoni.

Ofertes de treball relacionades

Matorfe
Algemesí
Especialista en programació de centres de mecanització

Estem buscant un especialista en programació de centres de mecanització CNC 3 eixos. Ut...

Matorfe
Algemesí
Fresador/a
Matorfe
Algemesí
Torner/a

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Matorfe i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV