Reynalco

L'entitat va ser creada l'any 1994, per professionals amb una experiència més que contrastada en el sector, procedents de l'empresa líder des de cap a 30 anys en el mercat de la fusteria d'alumini a Espanya.

Actualment es troba situada a Sueca (València), sobre una superfície de 9.000 m2, disposa d'una nau de 5.000 m2 amb els més moderns mitjans de producció existents dins de la seua branca o especialitat.

Tant la direcció, com tècnics, com el personal de producció acumulen dècades d'experiència, dedicació plena, implicació i professionalitat, que fan que tots els productes obtinguin un estàndard de qualitat únic en el sector.

L'empresa es caracteritza per una garantia ferma davant els seus clients i proveïdors, complint sense cap excepció amb tots i cadascun dels requisits tècnics, tant nacionals com internacionals; CTE, CSTB, etc.

A més es compromet amb les exigències de qualitat en totes les fases del procés productiu; des de l'aliatge dels perfils d'alumini (6063 AA), al segellament del tractament del material lacat/anoditzat (QUALICOAT / EWAA-EURAS), passant pels accessoris, juntes EPDM i vidres certificats pels proveïdors, fins a la línia completa de producció i lliurament final del producte.

Seguretat global, qualitat total, protecció del medi ambient i tecnològica avantguardista formen les 4 bases sobre les quals s'assenta la filosofia de l'empresa.

Tant en el mercat nacional, al llarg i ample de tota la geografia espanyola, com en el mercat de l'exportació a països al voltant de tot el món, com França, Mèxic, Cuba, Puerto Rico, Panamà, Martinica o Guanyana Francesa, manté els seus clients, amb total fidelitat i una atenció personalitzada, oferint-los un servei summament professional.

El seu departament tècnic està constantment investigant i aportant diferents solucions constructives als problemes de la integració de la fusteria en l'obra moderna, millorant dia a dia les prestacions de la mateixa.

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Reynalco i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV