Mondolimp

Mondolimp està constituït per un grup d' empreses la dedicació de les quals abasta tot tipus de serveis: neteja, neteja industrial i neteges tècniques.

El nostre departament tècnic de paviments s'encarrega de donar les millors solucions per a poliment de formigó, reparació de sòls industrials, sòls per a la indústria alimentària, senyalització (layout), aplicació de pintures e-epoxi, poliuretà i multicapes.

Som una empresa dinàmica amb més de 20 anys d'experiència i gràcies al nostre esforç i compromís diari podem donar solucions i valor a tots els nostres clients.

A Mondolimp el nostre major valor és el treball que aportem tots i cadascun de nosaltres, la nostra experiència i saber fer, reforçats amb una formació contínua, i una inversió constant en la maquinària precisa que ens permeti complir els nostres objectius destinats a millorar la qualitat dels serveis.

Ofertes de treball relacionades

Mondolimp
Alzira
Personal de neteja

¡Mondolimp busca personal de neteja per a diversos perfils i modalitats!

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Mondolimp i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV