Thermatron

THERMATRON Technologies Corporation, S.L. naix amb la vocació de contribuir a la reducció d'emissions de CO2 i millorar l'eficiència dels processos industrials, per això ha desenvolupat el seu sistema de jaquetes d'aïllament tèxtil, flexible i desmuntable.

Cada vegada, més empreses estan compromeses i conscienciades amb la cura del medi ambient, utilitzant llums de menor consum, aplicant plans per reduir els seus consums energètics o establint polítiques mediambientals dins de l' empresa per conscienciar els seus propis treballadors.

De la mateixa manera, algunes empreses coneixen que gran part del seu pressupost va destinat al consum energètic a la zona de fabricació o producció, per això, necessiten que els seus equips siguin més eficients i així reduir el consum energètic.

A més, la prevenció de riscos laborals, obliga a mantenir aïllats els elements que, a causa de la seva alta temperatura, poden causar lesions en cas de contacte accidental.

Per totes aquestes raons, THERMATRON li ofereix la possibilitat de mantenir aïllat els elements que desprenen gran temperatura, reduint així el consum energètic, augmentat l'eficiència dels processos industrials i reduint les emissions de CO

Ofertes de treball relacionades

Thermatron
Algemesí
Patronista

Som una empresa innovadora (només 5 competidors a nivell nacional) amb 10 anys d'experi...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Thermatron i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV