Improving Logistics

Som una companyia logística especialitzada en emmagatzematge, manipulats i transport que es distingeix per la seva capacitat per agregar valor als clients en cadascun dels seus processos.

El nostre objectiu és proporcionar serveis amb agilitat i oferir coneixement sempre actualitzat perquè els nostres clients siguin més competitius i puguin prendre decisions en temps rècord.

Per oferir la precisió que ens caracteritza, comptem amb dues claus: la primera és un equip humà molt qualificat i compromès; la segona, el nostre sistema de gestió de magatzems. Es tracta d'un programari propi (IIWS 4.0), creat a l'inici de la nostra andadura i constantment millorat que ens permet controlar de forma exhaustiva totes les mercaderies que rebem.

Comptem amb 200.000 m2 de magatzems (inclosos isotèrmic, IFS i DA-DDA i recintes duaners) i amb una flota pròpia de transport. Tenim també embalatges i palets (de fabricació pròpia) per a venda o lloguer i oferim de lloguer plataformes elevadores.

Els nostres serveis inclouen treballs de manipulat i muntatge, tant a les nostres instal·lacions com externalitzats. Es tracta de processos de premuntatge, muntatge i acoblats, gestió de retreballs o murs de qualitat. Integrem en la nostra oferta la d'un Centre Especial de Treball col·laborador.

Ens ocupem també de la logística per e-commerce amb connexió al web del client.

Els nostres clients, de molt diverses mides i de tots els sectors, es troben entre la indústria de l'automòbil, l'alimentació, els productes d'higiene personal i neteja per a la llar i, en menor mesura, els electrodomèstics.

Ofertes de treball relacionades

Financial controller

Oferim emmagatzematge, manipulats, transport i altres serveis logístics que agreguen va...

Improving Logistics
Almussafes
Enginyer/a millora de processos

Som una companyia de servicis de Logística Integral referent en el sector i amb una tra...

Web developer

Oferim emmagatzematge, manipulats, transport i altres serveis logístics que agreguen va...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Improving Logistics i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV