Noumetall

Fusteria Metàl·lica Luz S.L. ( Nometall Sistemas ), és present al mercat des de l'any 1998, tot i que som actualment, la tercera generació d'una família dedicada a la manufactura del metall. Ferrers en la seva primera generació, amb el pas del temps ens hem anat adaptant a les noves tècniques, necessitats i demandes d'un mercat tan exigent com és el sector del metall.

La nostra activitat principal està dedicada a la fabricació de tot tipus de sistemes de fusteria metàl·lica emprats en la construcció (ferro, acer inoxidable, alumini, pvc, vidre ). L'àmplia gamma de productes que manufacturem ens permet oferir múltiples solucions a qualsevol necessitat que ens sol·licitin els nostres clients. Comptem amb un equip tècnic i humà en continu procés de formació, investigació i millora encaminat a complir amb l'objectiu de l'empresa "en cada treball que realitzem hem d'aconseguir la satisfacció del client".

Disposem d'unes instal·lacions de més de 2000 m2, en contínua modernització i renovació tecnològica, per incrementar la qualitat dels nostres productes. La nostra política és la millora contínua de servei als nostres clients.

Actualment estem en la fase d'implantació del marcatge CE de finestres i portes de vianants, que implica que els nostres productes són idonis per al seu ús predeterminat. Després de l'entrada en vigor del Codi Tècnic de l'Edificació (CTE), col·laborem amb promotors, constructors i arquitectes, per adaptar la nova normativa als seus projectes constructius i aconseguir el propòsit principal "que les construccions siguin més sostenibles"

Ofertes de treball relacionades

Noumetall
Montserrat
Administratiu/va amb francés

Carpinteria Metálica luz s.l. en la seva nova línia de producció de portes precisa un/a...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Noumetall i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV