Agro Tata

El març del 2022, a l'edat de 24 anys, vaig fundar Agrotata, una empresa que va sorgir de la necessitat que identifique després de cinc anys d'experiència professional en el sector agrari. Durant aquest temps, treballo a Bayer Crop Science, una empresa líder en el camp de l'agricultura. La meva feina a Bayer em va brindar l'oportunitat d'expandir els meus coneixements i guanyar reconeixement en el sector agrícola, cosa que em va motivar a emprendre aquesta nova aventura.

La meva experiència laboral a Bayer Crop Science em va permetre comprendre les complexitats de la indústria agrícola, des de la investigació i desenvolupament de productes fins a la comercialització i la prestació de serveis. Treballo en estreta col·laboració amb professionals experimentats i adquirí una comprensió profunda de les necessitats dels agricultors i les empreses agrícoles.

Ofertes de treball relacionades

Agro Tata
Alberic
Personal per a tasques de camp, poda de fruiters i cítrics

Agro Tata és una empresa jove dedicada a l'assessorament tècnic en gestió integral i tr...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Agro Tata i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV