Mafelec

Fundada l'any 2004, Mafelec va apostar per la creació d'una empresa de serveis en el sector dels muntatges industrials amb capacitat d'oferir un servei de qualitat alta, ràpida i adaptable a les necessitats de cada client gràcies a la versatibilitat i experiència del seu personal i la seva adaptabilitat quant a horaris, timing i mètodes de treball sense alterar la seva estructura bàsica.

El nostre principal objectiu es basa a donar un servei de màxima qualitat ajustat a les necessitats de cadascun dels nostres clients.

Mafelec compta amb un equip de professionals, caps d'equip i oficials, amb un rendiment excepcional i àmplia experiència en manteniment i instal·lacions industrials, la qual cosa garanteix la qualitat i eficàcia dels seus serveis, plantejant-se al seu torn, les necessitats dels clients com a pròpies, posant a la seva disposició una mà d'obra altament especialitzada en Instal·lacions Elèctriques i Muntatges Industrials.

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Mafelec i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV