Key account

MASI Group Albalat

Inscripcions tancades

Descripció

Vols treballar com Key Account i ajudar les empreses a trobar la millor opció per a les seves botigues? ¿T'agrada la tecnologia? ¿Ets dels/les que els encanta conduir i viatjar per Espanya? Si és així: ¡Inscriu-te a l'oferta!

T'avisem que per a nosaltres és determinant LA TEVA actitud d'aprenentatge i superació, ELS TEUS valors , juntament amb l'encaix amb el nostre volgut equip, replet de grans professionals. El treball és presencial a Albalat de la Ribera, sud de València, sense problemes d'aparcament, això sí, és vital que tingues carnet de conduir i cotxe perquè no es pot accedir amb mitjans de transport públic.

Funcions

Vendre, captar i assessorar clients B2B, de productes de MASI: plòter de tall, els seus consumibles i accessoris per a mòbil, en mitjanes i grans comptes, així com fidelització, a través de mitjans telemàtics com en presencial, visites presencials a prospectes i clients per refermar les relacions.

Complir amb els objectius de l' empresa quant a vendes de clients de grans comptes, a través de:

  • Gestió de la informació: realitzar una avaluació i una anàlisi prèvia de tota la informació que aconsegueix tant de la competència com la del client que vol captar. Tot això li ha de permetre comprendre bé la capacitat de l' organització i la solvència.
  • Gestió de les relacions: Identificar aquelles persones que han de prendre decisions en els comptes i que poden influir-hi. Per això, desenvolupar contacte directe amb comptes nacionals i assegurar-se que les relacions siguen positives i eficaces.
  • Gestió del projecte: resoldre incidents del client, per la qual cosa s' ha de saber dirigir la situació perquè no es produeixen ruptures en les relacions del client i l' empresa. S'ha d'aconseguir convèncer el client i arribar a un acord positiu per a tots dos.

Utilitzar les eines tant d' argumentaris com els catàlegs, així com la centraleta, l' ERP, Excel, CRM i Google Drive.

Col·laborar amb el departament de màrqueting per millorar l'experiència de compra dels nostres clients.

És un lloc de nova creació, per això a nivell transversal, definir els procediments per a l' adequada gestió de GGCC juntament amb la direcció, crear documents i registres dels processos. Millorar eines del departament i garantir-ne el compliment. Elaborar i gestionar el Quadre de Comandament del lloc, realitzant el seguiment dels resultats obtinguts i l' anàlisi de possibles desviacions.

S'ofereix

  • És un lloc de nova creació i podràs crear amb l'ajuda de direcció, els procediments del lloc de KEY ACCOUNT
  • En aquest lloc t'acompanyarà el nostre equip de mercat, que t'ajudarà en tot el que necessites per poder exercir la teva feina.
  • Estem creixent i volem que ho faces amb nosaltres. Estem en plena transformació, ens ajudes? Nosaltres t'ajudem perquè continuïs amb la teva carrera professional, ja que és una posició estable.
  • Només treballes de dilluns a dijous en torn partit i divendres de 10 a 14, així que podràs gaudir de la tarda lliure del divendres i del cap de setmana lliure, per fer el que més t'abellisca.
  • Per la qual cosa no sàpigues sobre el producte, no et preocupes, vas rebre formació sobre ell i tots els departaments s'han de bolcar perquè conegues els productes i els processos.
  • Oblida't de la monotonia, en aquest lloc cada dia és diferent, t'enfrontaràs a noves situacions cada dia i tu seràs qui pose la millor solució per aconseguir els resultats. Per suposat, que tots els companys de l' empresa et brindaren la seva ajuda quan la necessites, demana-la sempre! I ja t'avance que, sens dubte, tot el que faràs és créixer personal i professionalment.
  • Viatjar per tot Espanya coneixent els clients i pernoctant si és necessari. Per a això l' empresa t' aportarà cotxe, portàtil, mòbil, etc.
  • Amb Pla de carrera, és un lloc de nova creació amb grans possibilitats.
  • I si t'agrada treballar en equip, perfecte, perquè és vital una coordinació entre departaments. Per exemple, transmetre els teus coneixements a l'equip de mercat sobre els clients i que després ell et compten la seua experiència i hi haja una retroalimentació per a continuar avançant.

Requisits

  • Si ets una persona resolutiva, positiva i resilient, això ens encanta.
  • Si aportes formació en Administració i direcció d'empreses, màrqueting o similar.
  • Si destaques per les teves habilitats comunicatives i negociadores.
  • Si compleixes amb els teus objectius i estàs molt orientat a ells.
  • Si aportes experiència en Key Account, és a dir, gestió de grans comptes de clients, en el sector tecnològic. I si t'agrada el sector, encara que no tinguess experiència, endavant, inscriu-te, ens importes tu i les teves ganes de conquerir grans clients.
  • Si ets una persona organitzada, analítica, orientada a resultats i amb habilitats per treballar en equip.
  • Si maneges les eines: Excel, CRM's, ERP's i Google Drive per a l'organització i registre de dades.
  • Vehicle propi.